Pateuri Ochiul de Phoenix

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Pateuri Ochiul de Phoenix

Ingrediente

300g piept de găină

aluat foietaj

ceapă verde

2 ouă

Sare, piper și paprica

Metodă de preparare

1

Tăiem pieptul de găină bucăți și îl trecem prin mașina de tocat.

2

Fierbem ouăle tari, le curățim și le tăiem bucăți mari.

3

Tăiem ceapa verde foarte mărunt. Amestecăm totul și adăugăm condimentele.

4

Tăiem aluatul cercuri, punem pe fiecare umplutură și lipim pateurile în următorul mod: mai întîi lipim vîrful, apoi lipim marginile și le aducem una lîngă alta întinzîndu-le puțin.

5

Le coacem 20-25 minute pînă cînd se vor rumeni frumos. Le servim cu smîntînă sau cu sos de tomate în care putem adăuga chimen și coriandru.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи