Metodă de preparare
Radem untul rece și îl punem în făină. Adăugăm gălbenușurile și sarea, frămîntăm un aluat fărîmicios. Îl introducem la frigider pentru 30 minute. Încălzim rola la 180oC .
Întindem aluatul și îl așezăm în formele pentru tartalete. Găurim aluatul cu o furculiță pe toată suprafața, punem deasupra cîte o bucată de hîrtie de copt și turnăm fasolele, ele vor împiedica aluatul sa crească. Coacem 15 minute. Tartaletele le putem face deschise sau închise, iar ca să arate mai festiv și mai original le putem decora cu diferite figurine din aluat. Variante sunt foarte multe e destul doar să dați frîu liber imaginației.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartalete din aluat de ciocolată iun 19, 2014
-
Achma iul 08, 2014
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015
-
Найден секрет быстрого приготовления пельменей и вареников aug 06, 2015