Metodă de preparare
Amestecăm separat ingredientele uscate și cele lichide.
Încorporăm ingredientele lichide în cele uscate. Amestecăm aluatul se umple cu bule de aer și dăm la o parte pentru 15 minute. Aluatul va crește și va deveni foarte aerat.
Merele se spală și se curăță de semințe. Se feliază subțire.
Tigaia încinsă se unge cu ajutorul periei de bucătărie, cu ulei. Scoatem cu lingura aluatul pe tigaie. Pe fiecare blinie se pun câte 2-3 felii de măr.
Blinelele se rumenesc 3-5 minute pe o parte, până se găuresc, apoi le întoarcem pe cealaltă parte și le mai ținem la foc încă 3-5 minute.
Blinelele se scot pe un platou, se pudrează și se servesc cu un cocktail cald de lapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mozzarella cu pere, mere si busuioc iun 10, 2014
-
Clătite cu banane iul 08, 2014
-
Clătite din dovlecei iul 08, 2014
-
Clătite din cartofi cu ceapă prăjită oct 16, 2014
-
Вафли к завтраку на кефире ian 25, 2017