Metodă de preparare
Coacem sau fierbem sfecla în rolă pînă va fi gata, aproximativ 1 oră, o curățim și o tăiem feliuțe.
Fierbem în bulion 2 cartofi curățați și tăiați mărunt, circca 10 minute, apoi scoatem cartofii din bulion, îi punem în blender și adăugăm sfecla și 2 linguri de ulei de măsline, transformăm totul într-un piure omogen. Adăugăm bulion pînă la consistența dorită, potrivim de sare și piper. Încălzim supa. O servim cu smîntînă, semințe de pin și verdeață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă de fasole cu porumb și avocado iun 03, 2014
-
Borș ucrainean cu carne apr 02, 2014
-
Supă–cremă din mazăre ian 20, 2015
-
Borş verde iun 13, 2014
-
Fresh de sfeclă roșie apr 21, 2015