Metodă de preparare
Sortăm legumele, le spălăm și le curățim de semințe.
Morcovii, ardeiul gras și merele le dăm prin răzătoare cu ochiuri medii.
Dăm prin mașina de tocat carne roșiile, sau le mixăm cu ajutorul blendre-ului.
Curățim usturoiul și-l pisăm.
Tocăm fin ardeiul iute.
Amestecăm bine legumele într-o cratiță și le punem la fiert pentru 2 ore, amestecând continuu.
Adăugăm zahărul, uleiul și ardeiul iute. Fierbem totul timp de 40 minute.
Adăugăm usturoiul pisat și sarea, amestecăm bine și fierbem încă 20 minute.
Umplem borcanele sterilizate cu adjica fiartă. O închidem cu capace și lăsăm la păstrare într-un loc uscat și răcoros.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole în sos de roșii picant iun 03, 2014
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Ardei copți, marinați iun 11, 2014
-
Pește cu legume iun 17, 2014