Metodă de preparare
Curățim morcovii și îi tăiem rondele mari.
Tăiem lămîia feliuțe și le îndepărtăm semințele.
Amestecăm într-un bol lămîia, morcovul, semințele de coriandru și chimen cu 2 linguri de ulei de măsline.
Turnăm această compoziție într-o tavă și punem la copt pentru 25 – 30 minute la 200oC, pînă se va înmuia morcovul. Lăsăm să se răcească.
Mărunțim cu un blender lămîia și morcovii, adăugăm 3 linguri de ulei, piper și brînza feta. Presărăm sare după gust.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pizza cu șuncă,bacon și vinete mai 06, 2015
-
Кольраби-вроде капуста, вроде-нет... sep 22, 2015
-
Salată cu somon şi porumb aug 08, 2014
-
Supă de legume cu steluțe iun 09, 2014
-
Sos pentru pizza apr 25, 2014