Dip de morcov

Просто&Вкусно - Sosuri - Dip de morcov

Ingrediente

500g morcovi

½ lămîie

5 lng ulei de măsline

1 linguriță semințe de coriandru

1 linguriță semințe de chimen

100g brînză feta

Sare

Piper

Metodă de preparare

1

Curățim morcovii și îi tăiem rondele mari.

2

Tăiem lămîia feliuțe și le îndepărtăm semințele.

3

Amestecăm într-un bol lămîia, morcovul, semințele de coriandru și chimen cu 2 linguri de ulei de măsline.

4

Turnăm această compoziție într-o tavă și punem la copt pentru 25 – 30 minute la 200oC, pînă se va înmuia morcovul. Lăsăm să se răcească.

5

Mărunțim cu un blender lămîia și morcovii, adăugăm 3 linguri de ulei, piper și brînza feta. Presărăm sare după gust.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Sosuri




Comentarii

Похожие статьи