Supă-cremă de cartofi cu păstărnac și bacon

Просто&Вкусно - Supe - Supă-cremă de cartofi cu păstărnac și bacon

Ingrediente

300 g cartofi

500 ml bulion de legume

50 g de rădăcină de păstârnac

Sare - la gust

Piper negru - la gust

50 g bacon

5 linguri smântână 30% 

Metodă de preparare

1

Se curăță cartofii şi păstârnacul, se spală, se usucă cu un prosop de hârtie. Se pun legumele la copt pentru 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit la 170 grade până se simte mirosul caracteristic.

2

Atunci când sunt gata cartofii şi păstârnacul, se pun în blender şi, folosind regimul \"puls\", se mixează, adăugându-se câte puțin supă de legume până obţinem o textură cremoasă.

3

La sfârşit adăugăm smântâna și mixăm încă o dată. Supa gata se încălzește, se ornează cu felii de bacon prăjit. De asemenea, o puteţi servi cu crutoane sau cașcaval.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Supe




Comentarii

Похожие статьи