Metodă de preparare
Punem într-un ceaun 2 linguri de ulei și o ceapă tocată și o călim 2-3 minute.
Curățim 2 morcovi și 2 cartofi, îi tăie mărunt și îi adăugăm în ceaun, turnăm deasupra 1l de bulion fierbinte și fierbem totul 10 minute.
Tocăm mărunt dovlecelul și îl adăugăm în supă, mai fierbem 5-7 minute.
Scurgem o parte din bulion, transformăm legumele în piure cu ajutorul unui blender, adăugăm 200ml frișcă sau bulionul rece (pînă obținem consistența dorită). Lăsăm supa să clocotească, o potrivim de sare și piper.
Comentarii
Похожие статьи
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Morcovel în suc de portocală iun 11, 2014
-
Sărmăluţe cu bulgur iul 31, 2014
-
Supă de vară din avocado iul 03, 2014
-
Lintea–gustoasă și sănătoasă oct 07, 2014