Metodă de preparare
Punem într-un ceaun 2 linguri de ulei și o ceapă tocată și o călim 2-3 minute.
Curățim 2 morcovi și 2 cartofi, îi tăie mărunt și îi adăugăm în ceaun, turnăm deasupra 1l de bulion fierbinte și fierbem totul 10 minute.
Tocăm mărunt dovlecelul și îl adăugăm în supă, mai fierbem 5-7 minute.
Scurgem o parte din bulion, transformăm legumele în piure cu ajutorul unui blender, adăugăm 200ml frișcă sau bulionul rece (pînă obținem consistența dorită). Lăsăm supa să clocotească, o potrivim de sare și piper.
Comentarii
Похожие статьи
-
Leurda:Vitamina N1 feb 20, 2015
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Melodia Flamenco iun 25, 2014
-
Кольраби-вроде капуста, вроде-нет... sep 22, 2015
-
Dip de morcov ian 28, 2015