Metodă de preparare
Se opărește urzica cu apă fierbinte timp de 5 minute, se aruncă apa din ea, apoi se toacă prin mașina de tocat. După care se înăbușă cu untul topit timp de 10-15 minute.
Morcovul se taie cubulețe, ceapa se toacă. Se sotează în grăsime.
În bulionul pus la fiert, se adaugă pireul de urzică, legumele prăjite și se mai fierb timp de 20-25 minute.
Cu 10 minute înainte de finisarea mâncării se adaugă frunzele mărunțite de măcriș, frunza de dafin și piperul boabe.
La servire se adaugă felii de ouă fierte, smântână și verdețuri.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă-cremă de urzici mar 31, 2014
-
Mors din urzică mar 31, 2014
-
Pateuri cu urzici mar 31, 2014
-
Tocană de urzici mar 31, 2014
-
Vitamine usturătoare feb 20, 2015