Supă de urzică

Просто&Вкусно - Supe - Supă de urzică

Ingrediente

1 Morcov mediu 

1 Ceapă mică

15 g  unt topit

370 g bulion de carne  

O legătură de urzică

Ceapă verde

Câteva frunze de măcriș

Frunză de dafin

Piper boabe

Sare

1 ou

smântână

Metodă de preparare

1

Se opărește urzica cu apă fierbinte timp de 5 minute, se aruncă apa din ea, apoi se toacă prin mașina de tocat. După care se înăbușă cu untul topit timp de 10-15 minute.

2

Morcovul se taie cubulețe, ceapa se toacă. Se sotează în grăsime.

3

În bulionul pus la fiert, se adaugă pireul de urzică, legumele prăjite și se mai fierb timp de 20-25 minute.

4

Cu 10 minute înainte de finisarea mâncării se adaugă frunzele mărunțite de măcriș, frunza de dafin și piperul boabe.

5

La servire se adaugă felii de ouă fierte, smântână și verdețuri.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Supe




Comentarii

Похожие статьи