-
Într-o companie plăcută
Toți se străduie să se îmbodolească în ceva calduț, fie în geci călduroase sau plapume moi. Există multe modalități de a scăpa de frig, una eficientă este: cinele fierbinți. Noi am ales pentru dumneavoastră 5 idei simple pentru fiecare zi a săptămînii, care cu siguranță vă vor încălzi.
-
Tocana moldovenească
Tocana – este un preparat tradițional și foarte popular în bucătăria moldovenească, care se sevrește de cele mai multe ori cu mămăligă. Fiecărui turist care ne vizitează ospitaliera țară, i se sugerează să guste anume acest preparat, ca fiind fața bucătăriei moldovenești.
-
Merele–fructele longevității
Este o adevărată plăcere să pregătești ceva din mere, ele îmbogățesc preparatul cu o aromă deosebită și îi conferă un gust acrișor. Plus la toate astea merele sunt foarte benefice pentru sănătatea noastră, un vechi proverb spune „Un măr pe zi ține medicul departe!”.
-
Cum hrănim copilul cu terci!
„Trebuie să hrănim copilul cu terci”. Mulți părinți s-ar cutremura la auzul acestei fraze. E foarte greu să –i convingem pe micii mofturoși să mănînce măcar o linguriță. Masa de dimineață se transformă într-un spectacol, iar cei maturi trebuie să dea dovadă de multă fantezie. Nu trebuie să uităm un lucru – mîncarea unui copil este o creație perpetuă. Dacă copilul într-o zi mănîncă ceva cu mare poftă, în altă zi el poate spune un „nu” ferm. În acest număr vă propunem cîteva idei pentru diversificarea terciurilor pentru copilul dumneavoastră.