-
Biscuiți pe nume Madeleine
Probabil că după cornulețe și baghetă, ei sunt unii dintre cele mai renumite tipuri de produse de patiserie frantuzească. Madeleine – un simbol al unei conversații prietenoase la o ceașcă de ceai – “Înmoaie Madeleine în ceai” spun francezii.
-
Cina a la francaise
Pentru a petrece o seară minunată într-un restaurant francez în care veți aprecia gustul rafinat al preparatelor în stil a la française, nu este necesar să zburați pînă la Paris, Provence sau Bretania. O astfel de cină rafinată o puteți pregăti și acasă. Urmăriți instrucțiunile noastre și cu siguranță veți reuși.
-
Adunăm un gustare utilă–pachețelul pentru școală
Sănătatea și succesele copilului dumneavoastră la școală depind de cum se alimentează el atît timp cît se află acolo. De aceea, este foarte important ca părinții să le ofere gustarea potrivită la pachet, pe care să-l ia copilul în ghiozdănel. Este important ca hrana să fie pe de o parte benefică iar pe de altă parte atractivă pentru școlar.
-
Toamna de catifea
Vara e pe sfîrșite și toamna își intră în drepturi. Toamna tuturor ne este greu să ne menținem în formă și într-o stare de spirit bună. Serile devin mai reci și plouă din ce în ce mai des. Dar, dacă stăm să ne gîndim mai bine, vremea ploioasă ne oferă mai mult timp pe care să-l petrecem cu cei dragi, la o cină delicioasă și la un ceai. Un prînz cald, o salată ușoară și un desert divin din darurile toamnei, asta este rețeta simplă cu care facem toamna mai caldă și mai gustoasă.