-
Clasica moldovenească
Mămăliga! Cine nu știe ce este o mămăligă? Întrebați orice străin ce preparat cunoaște din bucătăria moldovenească și va răspunde mămăliga! Iar la mămăligă noi am pregătit 4 sosuri diferite, ne luînd în considerare smîntîna și brînza. Iar alături de mămăligă vom servi cighiri!
-
Carnea de vită–produs benefic
Taur, vacă în vechea slavă suna ca „goveado”, de acolo și tradiționala denumire a acestui tip de carne. Apropo, în culinăria vesteuropeană conceptul de carne de vită nu există. Acolo sunt obișnuiți să diferențieze strict carnea de taur de cea de vițel.
-
Legume misterioase
Verișor cu ceapa, șalota, și usturoiul, prazul este, după părearea mea, subapreciat în agricultura și bucătăria autohtonă.
-
Alfabetul sănătății
Sănătatea dumneavoastră depinde în mod direct de ce veți avea la masă. O alimentație corectă e alegerea potrivită, în schimbul timpului petrecut la medic.