-
Desert
Blogul culinar GĂTIM ACASĂ este dedicat tinerelor moderne, care găsesc aici rețete pas cu pas pentru a găti în fiecare zi simplu și delicios.
-
ART & FOOD
Prietenii Tatianei Drobot spun despre ea, că ea face totul în jurul ei să fie frumos. Acest lucru este absolut adevărat! Din copilărie, se ocupa cu pictura, iar acum, cînd a crescut, de asemenea și-a găsit o aplicare de creație.
-
THAILANDA PE FARFURIE
Thailandezii sunt un popor care au știut să-și păstreze cultura și tradițiile. Ei se mândresc - și au de ce!
-
Anul Nou ECO începe în luna mai
Dacă consumatorul alintat de azi poate sa cumpere castraveți și tomate tot anul în jur, iar capșune – chiar și de Crăciun, apoi consumatorul Eco așteaptă cuminte pînă cînd producătorii Eco adevărați, adică cei care respectă principiile și au acte în regulă, vor începe să ofere produse proaspete, crescute în armonie cu Natura, în sol adevărat, și nu în coctailuri chimice sub lumini fluorescente.