-
Tartaletele
Tartaletele sunt o invenție a bucătăriei italian-austriacă și de fapt originea lor vine de la maniera neapolitană de pregătire a tartelor, pe care bucătăria vieneză și cea franceză au adaptat-o pentru decorarea diferitor resturi de produse, iar uneori a garniturilor, pentru a le face mai festive și mai atractive.
-
Pincho spaniole
Pincho – este o invenție bască, care inițial a fost un aperitiv dar acum s-a transformat într-o masă completă.
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină
Cât de des vi se întâmplă să veniți la restaurant și să vă impresioneze gustul unei sau altei specialități a localului? Uneori, chiar vrei să le repeți în bucătăria ta, însă pe motiv că te simti jenată să întrebi sau pentru că cei de la restaurant refuză să-ți împărtășească secretul rețetei, nu reușești să te răsfeți acasă din deliciul bucatelor preferate.Se știe, asemenea rețete originale sunt create de bucătari profesioniști.
-
Cambula
Blogul culinar GĂTIM ACASĂ este dedicat tinerelor moderne, care găsesc aici rețete pas cu pas pentru a găti în fiecare zi simplu și delicios.