Dovleci umpluți cu pilaf

Просто&Вкусно - Mîncăruri de Halloween - Dovleci umpluți cu pilaf

6-8 dovleci mici

100 gr orez

70 gr prune uscate

70 gr caise uscate

70 gr stafide

2 portocale 

 

1. Fierbem ușor orezul. Dovlecii se spală, se taie capacul deasupra și se curăță de semințe.

2. Prunele și caisele uscate se taie mărunt. Stafidele se pun în apă fierbinte și se lasă pentru 20 minute. Se rade coaja de la o portocală.

3. Scurgem orezul de apă și-l amestecăm cu stafidele și coaja rasă de lămâie. Umplem cu acest amestec dovlecii.

4. Stoarcem sucul a 2 portocale și-l turnăm în dovleci, peste umplutură.

5. Coacem 30-40 minute.

 


Похожие статьи

Comentarii

Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați