Metodă de preparare
Uleiul se încălzește un pic, se adaogă usturoiul și dovleceii tocați și se pregătesc la foc mediu pănă se rumenesc un pic si se înmoaie
Se adaogă piperul măcinat, bulionul ca să se acoepre legumele și se pregătește încă 10 minute
Se lasă sa se răcească
Supa se pune in robot șu se amestecă pînă devine cremă.
Se mai adaogă bullion pină la consistența dorită și se condimentează cu sare și pier după gust.
Se servește cu felii de păine prăjită și pătrunjel presărat pe supă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de dovlecei, porumb și feta marinată mai 30, 2014
-
Steak de vită cu ierburi aug 25, 2014
-
Supă–cremă din spanac iun 17, 2014
-
Bulion concentrat de casă Stock aug 22, 2014
-
Risotto cu ciuperci și cremă de brînză aug 26, 2014