Metodă de preparare
Se pune varza în apa cu borș acru, care de obicei se folosește la zeamă (la 1 cazan de apă se folosește 1 pahar de borș acru).
Coastele de porc se spală, se taie în bucăți proporționale, așa ca pentru niște sarmale, se pun la marinat în sare, piper, carry, oregano sau alte condimente pe placul vostru. Coastele se lasă la marinat și se pun în frigider pentru cîteva ore.
Se taie mărunt ceapa, se dă prin răzătoare mare morcovul . Se sotează morcovul cu ceapa în ulei pînă se rumenește.
În frunza de varză puneți un strat de morcov cu ceapă, deasupra stratului adăugați cîte o costiță. Înfășurați pliculețul format astfel cum înfășurați sărmalele.
În tava de copt se aranjează o folie, în ea se adăugă sărmalele apoi se toarnă peste ele sosul din smîntînă și frișcă. Și se acoperă cu folie.
Se încălzește cuptorul pînă la 200 de grade. Se pune tava cu coaste în ea pentru 1,5 ore. Apoi se înlătură folia și se lasă sarmalele să se rumenească la temperatura de 180 de grade timp de 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Babă cu rom mar 24, 2014
-
Tocana moldovenească sep 24, 2014
-
Ruladă de carne cu șuncă și ou iun 09, 2014
-
Plăcinte cu brînză,varză,nuci,halva mar 24, 2014
-
Lavaș cu carne de porc aug 28, 2014