Metodă de preparare
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Punem tigaia la foc si topim zaharul, amestecand continuu pana obtinem o masa bruna, caramelizata. Procesul de topire dureaza cca 7 minute. Foarte atent turnam caramela obtinuta in forme, care se va raci treptat.
In blender amestecam ouale, branza topita si laptele de cocos. Treptat adaugam frisca si laptele condensat. Amestecam compozitia bine la treapta de viteza ridicata, dupa care o turnam deasupra zaharului caramelizat in forme.
Formele de copt se plaseaza intr-un vas cu apa si se dau la cuptor, pentru o ora. Verificam daca sau copt cu ajutorul unui cutit, daca varful cutitului este uscat, atunci flan-ul este gata copt.
Racim flan-ul pana la servire. Poate fi intros cu caramela in sus, atunci vom obtine doua feluri de coconut cheese flan.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tortă cu nuci iun 05, 2014
-
Pastă cu somon mai 20, 2014
-
Mini-tarte cu somon iun 09, 2014
-
Prînzul pe malul mării iul 01, 2014
-
Tartaletele iun 13, 2014