Coconut cheese flan

Просто&Вкусно - Gustări - Coconut cheese flan

Ingrediente

Pentru 12 portii mici: 

1 pah. Zahar

6 oua

300 g branza topita

370 g lapte condensat

165 g lapte de cocos

200 g frisca de 35%

Metodă de preparare

1

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

2

Punem tigaia la foc si topim zaharul, amestecand continuu pana obtinem o masa bruna, caramelizata. Procesul de topire dureaza cca 7 minute. Foarte atent turnam caramela obtinuta in forme, care se va raci treptat.

3

In blender amestecam ouale, branza topita si laptele de cocos. Treptat adaugam frisca si laptele condensat. Amestecam compozitia bine la treapta de viteza ridicata, dupa care o turnam deasupra zaharului caramelizat in forme.

4

Formele de copt se plaseaza intr-un vas cu apa si se dau la cuptor, pentru o ora. Verificam daca sau copt cu ajutorul unui cutit, daca varful cutitului este uscat, atunci flan-ul este gata copt.

5

Racim flan-ul pana la servire. Poate fi intros cu caramela in sus, atunci vom obtine doua feluri de coconut cheese flan.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи