Papanaşi din carne

Просто&Вкусно - Master class - Papanaşi din carne

Ingrediente

2 ouă

10 bucăți de antricot de porc feliate subțiri (fără grăsimi)

1 ceapă medie

80g de carne de porc tăiată mărunt (sau carne de porc tocată)

Un vîrf de cuțit de mărar uscat

2 linguri de smîntînă grasă President

Sare, piper

 

Metodă de preparare

1

Se fierb ouăle. În timp ce se fierb, tăiați ceapa mărunt. Prăjiți-o în tigaie, permanent amestecînd-o pînă devine transparentă. Ouăle le decojiți. Le tăiați mărunt. Carnea de porc o tăiați mărunt (sau folosiți carne tocată). Amestecați carnea cu ouăle. La ele adăugați și ceapa. Condimentați cu sare, piper și cu mărarul uscat. Amestecați bine.

2

Antricotul de porc îl condimentați cu sare și piper. Cu umplutura obținută umpleți carnea. Apoi le înrolați în formă de role și le legați cu ață culinară (sau le înfigeți cu o scobitoare).

3

Într-o tigaie turnați puțin ulei natural. Prăjiți rolele timp de 1 minut pe fiecare parte.

4

Image Rolele prăjite le puneți în tava de copt. Le ungeți cu smîntînă President și le condimentați cu sare și piper.

5

Introduceți tava în rolă la o temperatură de 200 de grade pentru 20 minute, apoi micșorați temperatura pînă la 180 de grad și mai lăsați să se coacă încă 15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи