Metodă de preparare
Cireșele se spală, se usucă, se îndepărtează sâmburii din ele.
Se topește ciocolata. Se separă albușurile de gălbenușuri. Într-un castron se bate 150 g de unt cu 50 g de zahăr, se adaugă ciocolata topită, gălbenușurile de ou și sare. Totul se amestecă bine.
Se bat albușurile, treptat adăugînd în ele zahărul rămas.
În compoziția cu ciocolată se adaugă făina cernută prin sită, se amestecă, se adaugă foarte atent și albușurile bătute. Se toarnă jumătate din aluat într-o tavă, deasupra se aranjează cireșile și se acoperă cu aluatul rămas.
Se coace la temperatura de 180 de grade timp de 40 minute. Prăjitura gata, după dorință se presară cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cireşe albi în suc propriu mai 28, 2014
-
Galetta cu cirese albe mai 28, 2014
-
Dulceaţa de cireşe albe iun 03, 2014
-
Dulceață de cireșe iun 19, 2014
-
Compot de cireşe albe iun 03, 2014