Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Базилик… Царский аромат iul 15, 2015
-
Dulceață din ceapă cu sherry iun 19, 2014
-
Brînză de capră în sos picant aug 21, 2014
-
Fasole în sos de roșii picant iun 03, 2014