Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Adjika apr 25, 2014
-
Ficat cu mere caramelizate și ceapă iun 10, 2014
-
Spaghetti co roşii cherry dulci,busuioc,ardei iute şi... aug 08, 2014
-
Conservăm vitamine aug 18, 2014
-
Marmeladă de ceapă iun 11, 2014