Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cârnațiori de casă iun 11, 2014
-
Tăierea cepei fără lacrimi aug 18, 2014
-
Sos Guacamole aug 01, 2014
-
Cirbuli aug 08, 2014
-
Pulpe de pui pane cu ceapă marinată aug 08, 2014