-
Biscuiți pe nume Madeleine
Probabil că după cornulețe și baghetă, ei sunt unii dintre cele mai renumite tipuri de produse de patiserie frantuzească. Madeleine – un simbol al unei conversații prietenoase la o ceașcă de ceai – “Înmoaie Madeleine în ceai” spun francezii.
-
Gutuia – fructul de fier
Dacă avem în casă două trei gutuie, aroma lor fermecătoare se va simți peste tot. Oare de asta o iubesc toți? Deoarece este un fruct tare, cu gust astringent, e destul de greu să te îndrăgostești de el. Dar totuși trebuie să îl iubim pentru o mulțime de proprietăți benefice pe care le conține și care sunt foarte importante și nu trebuie omise.
-
Cina a la francaise
Pentru a petrece o seară minunată într-un restaurant francez în care veți aprecia gustul rafinat al preparatelor în stil a la française, nu este necesar să zburați pînă la Paris, Provence sau Bretania. O astfel de cină rafinată o puteți pregăti și acasă. Urmăriți instrucțiunile noastre și cu siguranță veți reuși.
-
Jam Day
Vineri am avut o zi perfectă. Împreună cu prietenii de la Moldcell, am pregătit cea mai gustoasă dulceață.