-
Tocana moldovenească
Tocana – este un preparat tradițional și foarte popular în bucătăria moldovenească, care se sevrește de cele mai multe ori cu mămăligă. Fiecărui turist care ne vizitează ospitaliera țară, i se sugerează să guste anume acest preparat, ca fiind fața bucătăriei moldovenești.
-
Merele–fructele longevității
Este o adevărată plăcere să pregătești ceva din mere, ele îmbogățesc preparatul cu o aromă deosebită și îi conferă un gust acrișor. Plus la toate astea merele sunt foarte benefice pentru sănătatea noastră, un vechi proverb spune „Un măr pe zi ține medicul departe!”.
-
Stuttgart
Atunci cînd ajungi în Stuttgart, nu-ți vine să crezi că acest mic și fermecăt orășel, înconjurat de dealuri împînzite de viță de vie, este de fapt unul din cele mai mari centre de inovație și industrie din Europa și plus la toate astea este orășelul cu cel mai înalt nivel de bunăstare din Germania.
-
Cum hrănim copilul cu terci!
„Trebuie să hrănim copilul cu terci”. Mulți părinți s-ar cutremura la auzul acestei fraze. E foarte greu să –i convingem pe micii mofturoși să mănînce măcar o linguriță. Masa de dimineață se transformă într-un spectacol, iar cei maturi trebuie să dea dovadă de multă fantezie. Nu trebuie să uităm un lucru – mîncarea unui copil este o creație perpetuă. Dacă copilul într-o zi mănîncă ceva cu mare poftă, în altă zi el poate spune un „nu” ferm. În acest număr vă propunem cîteva idei pentru diversificarea terciurilor pentru copilul dumneavoastră.