-
Bucătăria-latino-arabă
”Prosto & Vcusno” i-a făcut o vizită soției d-lui Duglas Griffith, directorului proiectului USAID CEED II (creșterea competitivității și dezvoltării întreprinderilor în Moldova), Jennifer Griffith, care ne-a făcut cunoștință cu bucătăria sa preferată - latino-arabă.
-
Bucătăria de Senegal cu Sata Seck
Cine a gustat măcar o dată din bucătăria africană, cu siguranță nu a rămas indiferent. Această bucătărie este recunoscută în toată lumea, de aceea am hotărât să servim câte o „felie” din aceasta și în spațiul de Moldova. Optimiștii vorbesc despre bucătăria de Senegal cu admirație: „Este o bucătărie atât de impresionantă, încât și în Paris există tocmai trei restaurante cu specific de Senegal”.
-
Vegetarianism
Tamara Șchiopu - nutriționist, autorul cărților culinare și în același timp, vegetariană cu stagiu de peste 13 ani.
„Am devenit vegetariană prin 1999, când l-am cunoscut pe actualul meu soţ. La acel moment, el déjà avea un stagiu de 30 ani
-
Cum să trăim fără carne
Consumul redus de carne este benefic atât pentru sănătate, pentru buzunar, cât şi pentru întregul univers. De data aceasta vă voi povesti cum să reducem într-un mod simplu dar gustos consumul de carne.
În toată lumea s-au lăsat resimțite scandalurile despre carnea de cal, gripa porcină şi cea aviară, iar în Moldova s-a strecurat informaţie despre carnea de bivoliţă